Liity mukaan menestyjiin ensimmäisten joukossa
    Nyt on parhaat paikat jaossa. Varaa omasi!
    Menestyminen ja itsensä työllistäminen ajatuksissa?
    Akku-Ekspertti franchising    uudet ideat - uudet liikepaikat - uusi tapa menestyä
Etusivu
Konsepti
Yrittäjyys
Liikepaikat
Koulutus
Yhteydenotto

Konsepti

Akku-Ekspertti - akkualan erikoisliike. Tarjoamme testatun ja Franchise-taipaleella kehittyvän ja toimivan liikeidean, sekä tunnetut, edulliset ja kestävät tuotteet. Meillä on tarjota käyttöönne kahden yrityksen, Akku-Ekspertti yhtiöt Oy ja Finn-Sukon Oy tieto-taito, sekä mahdollisuus jatkuvaan tukeen ja koulutukseen. Akku-Ekspertti yhtiöt Oy:llä on omia toimipisteitä tällä hetkellä 4 kappaletta, sekä 2 Franchisepistettä.

Finn-Sukon Oy on Suomen laajuisesti, Turusta operoiva akkujen maahantuonti- ja markkinointiyhtiö, joka on mukana tukemassa alkavaa Akku-Eksperti yrittäjää, sekä mahdollistaa yhtenä suurimmista maahantuojista sen, että Akku-Ekspertti yrittäjillä on käytössään aina riittävä määrä laadukkaita tuotteita.

Voit hyödyntää kokonaisvaltaisesti osaamistamme ja tieto-taitoa, mutta työskentelet kuitenkin täysin itsenäisesti oman yrityksesi eteen. Tarjoamme liiketoimintaanne valmiin konseptin ja tiedämme ja tunnemme tarvittavat laitteet, sekä autamme liiketilan arvioinnissa, sekä varaston suunnitytelussa ja asiakashankinnassa.

Toiminta perustuu franchising-antajan ja franchising-ottajan väliseen sopimukseen ja on vastikkeellista, eli suoritat Akku-Ekspertti yhtiöille joka kuukausi sopimuksessa määritellyn maksun ja sitoudut noudattamaan toimintaohjeitamme.

Mahdollisuus lisämyyntiin tarjoaa ainutlaatuinen myymälä-myymälässä konseptimme. Mikäli sinulla on jo toimiva yritys esim. autokorjaamo, autotarvikeliike, huolto tai vaikka maalikauppa on Akku-Ekspertin myymälä-myymälässä ajatus juuri sinulle. Kysy lisää ja ota yhteyttä heti, suunnittelemme akkujen hankintapaikan yritykseenne.


Copyright by Akku-Ekspertti Yhtiöt 2008-2009