Tänään on | Kello on | Nimipäivää viettää
Akku-Ekspertti
Etusivu  |  Yhteystiedot  |  Tuotteet  |  Tuotelistaukset  |  Ympäristö  |  Huoltovinkit  |  Jälleenmyyjille  |  Uutiset  |  Palaute  |  Medialle  |  Kuvat

Tervetuloa Akku-Ekspertti Porin kotisivuille!


Akku-Ekspertti Pori on nimensä mukaisesti Porissa toimiva akkuliike ja on Akku-Ekspertti ketjun uusin tulokas.

Akku-Ekspertti Pori on ainoa yksikkömme, joka ei ole tullut vanhana yrityksenä, vaan on perustettu ja rakennettu ihan uudeksi. Akkumyyjien teettämän tutkimuksen mukaan Porissa oli Suomen kovin akkujen hintataso ja Satakunnasta saamamme palautteen perusteella avasimme myymälän palvelemaan myös Satakuntalaisia.

Palaute on ollut jo positiivista ja sitä on tullut paljon. Viesti on selvä, koska hintataso aiempaan verrattuna on liikkeessämme keskimäärin 37% edullisempi, sekä kotiinkuljetuspalvelumme on jotain ennenkuulumatonta akkualalla.

Vuonna 2009 avattu akkukauppa on tarkoitus rakentaa palvelemaan mahdollisimman hyvin niin yksityis- ja kuin yritys asiakkaitakin luottamuksella.

Akku-Ekspertti PORI toimittaa laadukkaat tuotteet suoraan omasta varastostaan niin vähittäis- kuin suurasiakkaille. Akku-Ekspertti ketjun omia liikkeitä on Suomessa nyt jo 6 kappaletta, sekä jälleenmyyjä verkosto, joka ulottuu aina Helsingistä Kemiin asti. Oma myymäläverkosto tekee Akku-Ekspertti-ketjusta Suomen suurimman akkujen vähittäismyyjän.

Suomen laajuisen tukkumyynnin ja valtavan Pirkanmaan, Satakunnan, Pohjois-Suomen, sekä Varsinais-Suomen alueella tapahtuvan lähimyynnin johdosta hintamme ovatkin koko Suomen mittakaavassa aivan omaa luokkaansa edullisuudessaan.

Meille on helppo tulla asioimaan, olemme säilyttäneet myymälöissämme sen vanhan "hyvänajan" palveluasenteen. Meiltä saat tuotteen suoraan mukaan ilman odotteluja, sekä tarvittaessa samantien asennettuna. Palveluumme kuuluu myös tarvittaessa kotiinkuljetus, sekä päivystys, kysy myymälästämme lisätietoa! Huolehdimme asianmukaisesti myös ongelmajätteeksi luokitellusta vanhasta akustasi veloituksetta.

Toimimme tiiviisti yhteistyössä akkutehtaiden kanssa, jonka kautta toimitamme ongelmajätteeksi luokitellun romu-akun asianmukaisesti kiertoon takaisin. Meille toimitetut romuakut päätyvät 100% sulattamoihin, näin huolehdimme osaltamme myös ympäristöstämme.

Ole osa ympäristöohjelmaamme ja toimita vanha akku takaisin kiertoon toimittamalla se akku-Ekspertti-ketjun liikkeisiin veloituksetta ja ilman ostopakkoa!

Yhtiön perustamisesta lähtien ainoa päämäärämme on ollut toimittaa kuluttajille mahdollisimman laadukas ja edullinen tuote. Tämän on tehnyt mahdolliseksi akkutehtaiden kanssa asioiminen hyvin tiiviisti, sekä osallistuminen laadukkaan akun suunnitteluun.

Toivotan teidät henkilökuntamme puolesta lämpimästi tervetulleeksi palveltavaksi ja nauttimaan hyvästä palvelustamme, sekä edullisista, laadukkaista tuotteistamme.

Nähdään Akku-Ekspertillä!

Tampere
Turku
Pori
Kemi
Lappeenranta
Helsinki
Franchise
Copyright by Akku-Ekspertti Yhtiöt 2008-2009 - All rights reserved